Ziarul electronic al arădenilor

Agenții economici, invitați să ofere stagii de practică pentru elevii din învățământul profesional

A apărut OMEN nr. 5402/01.11.2018 privind aprobarea calendarului etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional pentru anul școlar 2019-2020.

Au apărut și modelele pentru avizarea de către Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social, Centrul National de Dezvoltare a Invățământului Profesional și Tehnic și unitatea administrativ-teritorială, a Proiectului cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional.

Operatorii economici sunt invitaţi să se implice în parteneriatele cu unităţile de învăţământ profesional şi tehnic pentru furnizarea stagiilor de pregătire practică pentru învăţământul dual şi învăţământul profesional.

Astfel, solicitarile operatorilor economici pentru învăţământul dual se completează şi se transmit, până la data de 23 noiembrie 2018, la Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic pe adresa de mail vet@tvet.ro.

Solicitările operatorilor economici pentru învăţământul profesional se completează şi se transmit, până la data de 23 noiembrie 2018, la unitătile de învățământ profesional și tehnic sau la Inspectoratul Școlar Județean Arad.

Modelele solicitărilor precum și alte informații legate de învățământul dual și învățământul profesional se găsesc pe site-ul www.alegetidrumul.ro .

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Inspectoratul Școlar Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.