Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Wiener, propus de USR candidat al alianţei cu PLUS pentru Primăria Arad

Senatorul Adrian Wiener este noua variantă de candidat pentru Primăria Arad, conform unei decizii luate, luni, de către liderii organizaţiei municipale a formaţiunii, însă va trebui validată de Alianţa USR PLUS, după o întâlnire care va avea loc cu reprezentanţii PLUS în următoarele zile.

Surse din cadrul USR au declarat, pentru Agerpres, că decizia a fost luată pentru că Wiener are o popularitate mult mai mare în sondaje decât candidatul iniţial, deputatul Sergiu Vlad, dar are şi o vizibilitate mai mare în presă.

Contactat de Agerpres, senatorul Adrian Wiener a confirmat informaţiile şi a spus că urmează să fie luată o decizie în cadrul Alianţei USR PLUS.

„La acest moment, schimbarea candidatului este o propunere a Biroului Politic Municipal USR. Decizia finală va fi luată împreună cu partenerii din PLUS, peste câteva zile“, a spus Wiener.

Sergiu Vlad ar urma să se regăsească pe un loc considerat eligibil de pe lista de candidaţi ai Alianţei pentru Consiliul Local Municipal.

În 21 septembrie 2019, USR Arad anunţa că l-a desemnat pe deputatul Sergiu Vlad drept candidat al formaţiunii pentru Primăria Arad, în urma unor alegeri interne care au durat câteva săptămâni şi în care s-au înscris şapte competitori. Adrian Wiener nu candidase în cadrul alegerilor primare din USR Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.