Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Țolea, despre demisia lui Cristian Drăgan

adrian toleaPreşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, Adrian Ţolea, a declarat, pentru actualitati-arad.ro, că administratorul public al judeţului, Cristian Drăgan, şi-a dat demisia din instituție cu acordul părţilor, contractul de muncă al acestuia urmând să înceteze la data de 1 septembrie.

„Aşa cum a declarat public, Cristian Drăgan şi-a prezentat, marţi, demisia, aceasta fiind înregistrată la serviciul Resurse Umane. De la data de 1 septembrie, postul de administrator public va deveni vacant, urmând să începem procedurile pentru desemnarea unui nou administrator public. Este o funcţie foarte importantă, care implică multe responsabilităţi, şi avem nevoie de o persoană competentă pe acest post”, a declarat Adrian Ţolea.

Țolea a mai spus că a cerut acordul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pentru desemnarea celui de-al doilea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, aşteptându-se un răspuns în acest sens.

Cristian Drăgan îşi va continua activitatea în mediul privat.

Administratorul public al județului Arad, Cristian Drăgan, și-a dat demisia din funcție, acesta fiind implicat în arestarea fostului președinte al Consiliului Județean, Nicolae Ioțcu.

După două săptămâni în care a fost în concediu de odihnă, Cristian Drăgan și-a prezentat demisia din CJ Arad în cursul zilei de marți, acesta având și o întrevedere cu președintele interimar al instituției, Adrian Țolea.

CITITI SI: Cristian Drăgan și-a dat demisia din CJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.