Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Todor: „Zeci de comune și orașe din județul Arad au de suferit“

Guvernul PNL a alocat doar o treime din banii pe care Programul Național de Dezvoltare Locală i-a primit în 2019, în timpul guvernării PSD.

Prin această măsură, zeci de proiecte de infrastructură vor fi blocate în județul Arad.

„Guvernul Minciună lucrează împotriva dezvoltării satului românesc și sabotează cel mai important program de după 1989, un program prin care mii de localități din țară au beneficiat de lucrări de infrastructură, în ultimii opt ani. Actualul Guvern PNL a alocat doar o treime față de sumele repartizate anul trecut de Guvernul PSD pentru comunitățile locale, prin acest program derulat de Ministerul Dezvoltării.

Prin această măsură, zeci de comune sau orașe din județul Arad vor rămâne fără bani pentru proiectele derulate prin PNDL. Fie că vorbim de modernizarea sau construcția de școli și grădinițe, de rețele de apă și canalizare, de asfaltare străzi sau iluminat public, aceste proiecte vor fi blocate din cauza incompetenței Guvernului PNL, care nu știe sau nu vrea să gospodărească bugetul național în folosul românilor.

Vedem în fiecare zi că interesele românilor sunt ignorate de actualul guvern. Nu sunt bani pentru investiții, pentru PNDL, pentru autostrăzi, nu sunt bani pentru alocațiile copiilor, pentru creșterea pensiilor sau salariilor, se taie banii pentru copiii instituționalizați, în schimb se acordă mari facilități unor bănci sau companii din energie și telecomunicații. Asta e „România normală“ a lui Klaus Iohannis și a celor de la PNL“, declară deputatul PSD Arad Adrian Todor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.