Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Adrian Todor: „Incompetența liberalilor de la CJA va duce și Aeroportul la faliment“

Situația Aeroportului din Arad e din ce în ce mai critică, din cauza administrației liberale care conduce Consiliul Județean Arad și care se dovedește în continuare incapabilă să aducă la Arad curse regulate.

În ciuda ofertelor existente, din partea unor companii serioase, cei de la CJA par a fi total dezinteresați de soarta Aeroportului, care se îndreaptă tot mai mult spre faliment.

„Incompetența liberalilor de la CJA va duce și Aeroportul la faliment, ceea ce a devenit o modă în rândul administrațiilor conduse de PNL. Probabil, cei de la CJA se inspiră de la tătucul Falcă, care falimentează toate societățile din subordinea Primăriei.

Conducerea CJA nu reușește să aducă noi curse la Arad, de doi ani de zile, de când în fruntea instituției s-a instalat Marinel Cionca, cel mai slab președinte din istoria Consiliului județean. În ciuda nenumăratelor oferte care au existat, în ciuda promisiunilor doamnei Boghicevici, care ne spunea că a contactat sute de companii și că va fi un du-te vino pe Aeroport, în ciuda deplasărilor pe bani publici ale „consiglierului“ Ando, prin Corsica, Marea Britanie și alte zone fierbinți ale Europei, situația Aeroportului Arad nu s-a schimbat cu nimic în acești doi ani.

Ne uităm în jur și vedem că Timișoara introduce noi curse, spre Paris, Stuttgart sau Chișinău, vedem la Oradea că vin noi operatori, care vor introduce curse către vestul Europei și către Marea Britanie, nu mai vorbim de ce se întâmplă la Cluj. Numai la Arad, poarta de intrare în România din vestul Europei, conducerea liberală a Consiliului Județean Arad nu e în stare să resusciteze Aeroportul.

Nu înțeleg cum un președinte ca Marinel Cionca, care a reușit să acumuleze o avere impresionantă de când e în politică, ceea ce ne arată că e un bun om de afaceri, nu e în capabil să managerieze la fel de bine Consiliul Județean Arad și societățile subordonate, astfel încât și acestea să aibă același succes în plan economic“, spune deputatul PSD Arad Adrian Todor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

Răzvan Cadar: „Pesedistul Todor a ajuns deputat tocmai pentru că nu înțelege”

Într-un comunicat de presă care le arată arădenilor cât de nepriceput este și în domeniul administrației, deputatul PSD de Arad Adrian Todor susține că nu înțelege de ce conducerea Consiliului Județean Arad nu e capabilă să managerieze Consiliul Județean Arad și societățile subordonate, astfel încât și acestea să aibă succes în plan economic.

„Ar fi chiar de mirare ca Adrian Todor să înțeleagă ceva. Printre foarte multe alte lucruri pe care nu le înțelege, acesta este însă chiar simplu: chiar el, Todor, și ortacii săi pesediști arădeni din Parlament au votat confiscarea banilor arădenilor. 45 de milioane de euro au fost luați cu japca de Guvernul PSD de la județul Arad, bani pentru care arădenii au muncit din greu, și au fost trimiși în județe unde firme ca TelDrum și indivizi ca Dragnea fac legea.

Conducerea Consiliului Județean Arad a depus proiecte de 52 de milioane de euro pentru modernizarea sistemului de sănătate din Arad și proiecte de peste 150 de milioane de euro pentru modernizarea drumurilor județene. A modernizat Biblioteca Județeană și realizează cea mai importantă investiție la Complexul Muzeal al Județului Arad.

La Spitalul Județean au început cel mai important proiect de modernizare din ultimii 40 de ani, de la construirea spitalului de pe Calea Victoriei. Asta în ciuda împotrivirii totale a PSD, care nu înțelege, iar deputatul Todor este cel mai bun exemplu, că arădenii au nevoie de oameni care muncesc pentru ei, nu de cei care muncesc, ca PSD Arad, împotriva lor! Conducerea Consiliului Județean Arad l-a informat și pe Todor, i-a informat și pe Tripa, Fifor și Căprar, ce consecințe dezastruoase va avea votul lor împotriva arădenilor.

Todor și ai lui nu au înțeles nici atunci, cum nu reușesc să înțeleagă nici acum. Este însă foarte simplu: timp de un an și jumătate Todor, Tripa, Fifor și Căprar au votat, când au putut, împotriva arădenilor. În Consiliul Județean, consilierii județeni PSD de Arad au votat împotriva cumpărării unui aparat RMN la Spitalul Județean, împotriva modernizării de către Consiliul Județean a unor drumuri județene pe care Guvernul PSD a refuzat, la rândul său, să le modernizeze; aceiași consilieri județeni au votat împotriva aparaturii medicale care salvează vieți la Terapie Intensivă.

Parlamentarii PSD și consilierii județeni PSD au votat cu insistență împotriva Aradului și a arădenilor.

Revenim cu concluzia: nu ne surprinde că deputatul PSD de Arad Adrian Todor recunoaște, el însuși, că nu înțelege. Poate dacă ar fi înțeles, nu ar fi ajuns deputat PSD, un partid care le-a demonstrat românilor că promovează cu predilecție oameni care nu prea înțeleg, de felul lor…”, a declarat secretarul executiv al PNL Arad, Răzvan Cadar.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.