Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Todor: „Avem obligaţia morală şi legală de a prezenta arădenilor adevărul privind CET“

comunicat-presaConsilierii local municipali PSD Arad au depus astăzi la Primărie un proiect de hotărâre privind înfiinţarea unei comisii de anchetă ce vizează verificarea activităţii CET Arad.

După ce PNL a respins vineri în şedinţă iniţiativa social democraţilor de a face lumină în problema CET, aceştia continuă demersurile legale de a oferi arădenilor o imagine clară asupra jafului pe bani publici derulat de administraţia Falcă.

„După cum am afirmat şi la sfârşitul săptămânii trecute, PSD Arad nu va fi părtaş la povestea însăilată de primar pentru a ascunde adevărul şi consecinţele incalculabile ale experimentelor eşuate de la CET Arad.

Nu vrem să ajungem în situaţia disperată de anul trecut, în care cu doar 3 zile înainte de Crăciun, pentru a nu lăsa arădenii fără apă caldă şi căldură administraţia locală făcea un gest extrem de a aloca 46 milioane lei pentru a acoperi găurile financiare cauzate de incompetenţa echipei Falcă.

Dar haideţi să vedem de unde vrea de această dată să ia bani edilul în încercarea sa de a cârpi din nou temporar situaţia în prag de alegeri generale. În acest timp arădenilor nu li se spune evident nimic din zona Primăriei Arad despre amploarea dezastrului sau costurile exorbitante ale experimentelor operate din banii lor.

Acum, Gheorghe Falcă s-a decis să văduvească de fonduri, printr-o nouă rectificare bugetară ad-hoc, Complexul sportiv de pe Câmpul Liniştii de unde intenţionează să culeagă 4 milioane lei, la fel cum procedează şi în cazul reabilitării Unităţii Militare din Gai care se trezeşte peste noapte fără finanţare.

Acesta este cuvântul primarului şi dimensiunea farsei pe care o ţese pe spatele cetăţenilor, infirmându-şi practic propriile teme anterioare de propagandă. Cu un nou mandat în buzunar acesta mută banii după bunul plac, cu ajutorul maşinii de vot PNL, pentru a da doar impresia unei coerenţe administrative.

Tocmai de aceea este vital ca acea comisie de anchetă, pe care am solicitat-o atât în ultima şedinţă cât şi printr-un proiect de hotărâre scris, să fie instituită.

Doar astfel arădenii vor putea vedea care este dimensiunea jafului pe bani publici şi a modului total iresponsabil în care a fost gestionată problematica CET Arad de către administraţia locală.Avem obligaţia morală şi legală de a prezentă locuitorilor urbei adevărul”, afirmă consilierul local municipal PSD Arad, Adrian Todor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.