Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Todor: „Aradul pierde mii de locuri de muncă, sub privirile nepăsătoare ale administrației PNL“

Când e vorba să-și aroge merite pentru investițiile străine din județul Arad, mai marii PNL sunt cei mai activi.

Din păcate, în ultima perioadă, Aradul pierde tot mai multe investiții, dar și mii de locuri de muncă, în urma relocării unor fabrici din județul nostru în Ungaria sau Macedonia. Acum, mai marii PNL Arad stau ascunși în birouri și nu scot un cuvânt pe această temă, extrem de importantă pentru județul Arad.

„Există o expresie care se potrivește perfect celor de la PNL Arad: «La plăcinte înainte, la război înapoi“. Cam așa e și cu domnii de la PNL care conduc destinele județului Arad și care n-au contenit de-a lungul anilor să se laude cât de bine merge economia, câte investiții străine se fac la noi județ, ce mic e șomajul și ce multe locuri de muncă avem.

Iată că arogarea unor merite pe care nu le au se întorc acum ca un bumerang împotriva liberalilor, care sunt chemați să facă ceva în cazul investitorilor care aleg să-și mute fabricile din județul nostru.

Cei de la PNL stau ascunși prin birouri și nu mișcă un deget pentru a încerca să convingă firmele să nu plece din Arad. Nu am văzut o luare de poziție publică pe acest subiect, nu am văzut ca problema să fie adusă în atenția consilierilor județeni de către conducerea CJA, nu am văzut vreo propunere să acordăm noi facilități în municipiu sau județ, pentru a convinge firmele să rămână.

Pur și simplu, cei de la PNL stau ascunși în birouri și privesc nepăsători cum pleacă investitorii străini și cum mii de arădeni rămân fără locuri de muncă. Poate dacă aveau vreun câștig din rămânerea firmelor, liberalii s-ar fi zbătut pe acest subiect. Așa, însă, nu mișcă un deget, pentru că soarta arădenilor nu e un subiect de interes pentru PNL Arad“, declară deputatul Adrian Todor, președintele organizației municipale PSD Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.