Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Todor: „Administrația locală are obligația de a dezvolta cartierul Subcetate în folosul arădenilor“

Administrația Aradului mai are la dispoziție foarte puține terenuri, la nivel de municipiu, care au scăpat din „ghearele“ samsarilor imobiliari, de-a lungul ultimilor 30 de ani.

Printre aceste terenuri se află și cele aproximativ 70 de hectare din cartierul Subcetate, pe care administrația locală are obligația să le folosească în interesul arădenilor.

„În ultima ședință a Consiliului local Municipal Arad, consilierii PSD au votat pentru ca o parte din această suprafață din zona Subcetate să fie cedată Comunității Bisericilor Creștine Baptiste din Arad, care urmează să construiască un nou complex școlar al  Liceului Teologic Baptist „Alexa Popovici”.

Așa cum bine a subliniat colegul nostru doctorul Gheorghe Furău, la ședința respectivă, ne dorim ca inițiativa de a oferi acel teren pentru viitorul Liceu Baptist să nu fie o himeră, iar municipalitatea să sprijine cu adevărat acest demers, care va duce la creșterea calității învățământului arădean.

De asemenea, pentru că în zona Subcetate rămâne destul teren care nu trebuie să ajungă pe mâna samsarilor, susținem inițiativa doctorului Gheorhe Furău, ca în acea zonă să fie ridicat de către administrația locală un centru medical modern, un nou spital matern, promis de primarul Gheorghe Falcă, din septembrie 2016, când a afirmat că alocă 10 milioane de euro pentru acest obiectiv care se va edifica în Subcetate și care din păcate a rămas deocamdată la stadiul de promisiune.

Împreună cu doctoral Furău, cu ceilalți colegi din Consiliul Local Municipal Arad vom face în continuare toate demersurile pentru ca acel teren să nu aibă soarta altor suprafețe din municipiu, care au fost pierdute de-a lungul anilor cu sau fără voia celor care au condus Aradul. Acea zonă trebuie să fie dezvoltată în interesul arădenilor, în interesul sistemului de sănătate sau al învățământului arădean“, declară deputatul PSD Adrian Todor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.