Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Todor: A fost semnat contractul de colaborare între Aeroportul Arad şi Tarom

Parlamentarii PSD de Arad au făcut deja primul pas pentru repunerea Aradului pe harta transportului aerian din România, în condiţiile în care, după discuţii şi tratative cu conducerea Tarom, compania va opera din nou zboruri de pe aeroportul Arad cu destinaţia Bucureşti.

Convorbirile purtate în această dimineaţă de deputaţii Adrian Todor şi Florin Tripa, precum şi semnarea contractului de colaborare între Aeroport şi Tarom certifică acest fapt.

„Sunt bucuros că prin eforturile noastre am reuşit să determinăm conducerea companiei să împlinească un vis al arădenilor. Meritul este unul comun, datorat implicării echipei de parlamentari social-democraţi, a preşedintelui PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a senatorului de Arad, Mihai Fifor şi evident a colegului meu Florin Tripa, care m-a însoţit astăzi la convorbirile cu staff-ul de conducere Tarom.

În mod fericit, semnarea contractului are loc înainte de 1 Decembrie, un imbold pozitiv care subliniază în chip simbolic unitatea de acţiune şi armonia de care Aradul are nevoie. Multă deschidere am constatat şi în discuţiile purtate în cursul acestei dimineţi cu doamna Raluca Zominita, director operaţiuni sol şi domnul Alexandru Szlivka, șeful Serviciului Proceduri și Contracte Handling, atitudine de altfel dovedită anterior şi de directorul general Tarom, domnul Wolff Werner Wilhelm căruia îi mulţumesc pentru atitudinea deschisă şi cooperantă.

Am subliniat în nenumărate ocazii cât de importantă este scoaterea Aeroportului Arad din izolarea în care s-a aflat atâta vreme şi  introducerea sa în circuitul naţional al transportului aerian, acolo unde îi este locul. Cunosc doleanţele arădenilor şi cred că astăzi suntem cu un pas în faţă în ceea ce priveşte materializarea unui proiect mai amplu de mare interes public local”, spune deputatul PSD Arad Adrian Todor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Tarom va avea curse spre București de pe Aeroportul Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.