Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Todor a demisionat de la șefia organizației municipale a PSD Arad

Deputatul Adrian Todor a demisionat de la șefia organizației municipale a PSD Arad, după alegerea lui Mihai Fifor la conducerea organizaţiei județene.

„În urma alegerilor interne din data de 22 februarie, am decis să-mi depun demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PSD Arad. În primul rând, fac parte din echipa deputatului Dorel Căprar, iar principiile care m-au călăuzit în toţi aceşti ani în care am activat în cadrul PSD Arad mă obligă să fiu alături de această echipă, atât la bine, cât şi la rău. Am câştigat împreună atâtea bătălii, avem obligaţia de a fi împreună şi acum, la greu”, a declarat deputatul Adrian Todor.

Acesta a mai spus că, având în vedere candidatura senatorului Mihai Fifor la funcţia de primar al Aradului, „consideră că e firesc ca în fruntea organizaţiei municipale să fie instalată o persoană care să facă parte din nou a echipă”.

„Eu, personal, nu mă regăsesc în echipa care a câştigat alegerile la nivel de filială şi nu doresc să fiu o piedică în realizarea obiectivului noii conduceri judeţene, de a câştiga Primăria Aradului şi Consiliul Judeţean Arad. Nu în ultimul rând, vreau să-i asigur pe cetăţenii Aradului, atât pe cei care mi-au acordat votul la alegerile parlamentare din 2016, cât şi pe cei care nu m-au votat, că-mi voi face în continuare datoria în Parlamentul României, unde voi activa, ca şi până acum, în grupul PSD din Camera Deputaţilor“, adaugă deputatul PSD Arad.

Mihai Fifor a fost ales, sâmbătă, la şefia PSD Arad, la conferinţa judeţean de alegeri care a durat şase ore. Deputatul Adrian Todor a anunţat de atunci că va demisiona din funcţia de preşedinte interimar al filialei Arad, pentru că nu se regăseşte în echipă.

sursa: Mediafax

CITITI SI: Deputatul Adrian Todor, după alegerile din PSD Arad: „Nu mă regăsesc în echipa câștigătoare“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.