Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Petre, după înfrângerea cu Politehnica Iași: „Mă doare foarte mult că nu pot să ajut echipa“

După meciul pierdut, duminică, pe teren propriu, cu Politehnica Iași, antrenorul Laszlo Balint l-a certat pe atacantul Adrian Petre, pentru ratarea din minutul 75.

„Este foarte greu să găsesc cuvinte, să găsesc explicații, pentru că, efectiv, se petrec lucruri inexplicabile. Nu pot pricepe aceste schimbări radicale la unii dintre jucători, de la un meci la celălalt. Imediat după meciul cu Astra le-am spus, de atunci, înainte să plecăm de la stadionul de la Giurgiu, le-am spus că vom avea un meci incredibil de greu.

Degeaba am încercat în repriza a doua, am presat. Dacă nu respecți fotbalul, nici fotbalul nu te ajută. Ocazia lui Adi Petre, pentru mine, este bătaie de joc. Să tratezi munca unei întregi echipe de maniera la care a tratat-o Adi Petre… Îmi pare rău să o spun, dar asta e ceea ce simt, și eu în general spun ce gândesc. Mai avem două meciuri, șase puncte puse în joc. Dacă n-am vrut liniște, trebuie să jucăm cu cuțitul la os”, a spus Laszlo Balint.

Adrian Petre: „Asta e cea mai mare problemă la mine”

„Toți suntem supărați. Ce pot să spun? Asta este, se întâmplă. Am dominat începutul de meci, dacă am fi marcat, probabil alta ar fi fost desfășurarea meciului. Suporterilor vreau să le cer scuze pentru ce am arătat în ultima perioadă, pentru că și ei și-ar fi dorit mai mult de la mine.

Mă doare foarte mult că nu pot să ajut echipa, să îi bucur pe fani, din cauza formei mele slabe. Asta mă face să muncesc mai mult și să-mi pară rău, personal, pentru meciul de astăzi.

Probabil că asta e cea mai mare problemă la mine, lipsa de încredere. Toate criticile care au venit din toate părțile în ultima perioadă m-au afectat în subcoștient. Încerc să le evit, încerc să trec peste, dar e foarte greu. Asta depinde doar de mine, să trec peste această perioadă. Dacă aș fi marcat, alta ar fi fost atmosfera din jurul meu. Meciurile viitoare sper să reușesc să marchez”, a spus Adi Petre.

Politehnica Iaşi a învins-o pe UTA, cu scorul de 2-1 (2-0), duminică, la Arad, într-o partidă din etapa a şaptea a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Liga I. UTA Arad – Politehnica Iaşi 1-2

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.