Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Mutu, înaintea meciului cu UTA: „Întâlnim o echipă bună a campionatului“

Antrenorul echipei Rapid București, Adrian Mutu, a spus că meciul cu UTA va fi unul „dificil“, echipa din Arad fiind „incomodă“.

„Un meci dificil, greu, pentru că întâlnim o echipă bună a campionatului. O știm bine. E o echipă incomodă. Trebuie să fim atenți. Venim după o înfrângere nemeritată (n.r. cu Petrolul 0-1).

Nu a fost greu să îi montez. Asta e ideea când pierzi, ne simțim datori. Am discutat și despre meci, au fost multe greșeli neforțate ale jucătorilor. Știm care au fost părțile noastre de vină. Sperăm să ne întoarcem la victorie. Trebuie să mergem mai departe. Suntem supărați pentru înfrângere, dar nu avem ce să facem, avem de învățat.

Echipa a jucat. Ceea ce m-a nemulțumit au fost greșelile neforțate. Nu am fost concreți în fața porții.

Eu sper să vadă (n.r. suporterii) un Rapid victorios. Băieții nu s-au mișcat greu. A lipsit golul (n.r. în partida trecută). A fost o zi mai slabă a noastră”, a declarat Adrian Mutu, la conferința de presă, înaintea meciului cu UTA Arad.

Înaintea meciului direct din campionat, Rapid se află pe locul cinci în Liga 1, cu nouă puncte, în timp ce UTA Arad ocupă poziția a 11-a, cu șapte puncte din cinci jocuri disputate.

Meciul dintre Rapid și UTA se dispută sâmbătă, de la ora 21.30.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.