Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Mihalcea și-a încetat colaborarea cu UTA

Antrenorul Adrian Mihalcea și secundul său, Gheorghe Mihali, și-au încetat activitatea la clubul UTA Arad, iar până la alegerea unui nou antrenor, jucătorii vor fi pregătiți de Cristian Todea.

UTA a anunțat despărțirea de cei doi antrenori în cursul zilei de luni, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Clubul UTA și antrenorul principal Adrian Mihalcea au ajuns, astăzi, pe cale amiabilă, la o înțelegere de încetare a colaborării. De asemenea, odată cu Adrian Mihalcea, ne despărțim și de antrenorul secund Gheorghe Mihali. Le mulțumim amândurora pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în viitor.

Cu privire la noul antrenor principal, se studiază mai multe variante, iar numele îl vom anunța în momentul în care vom fi convinși că am ales-o pe cea mai bună. Până atunci, antrenamentele vor fi conduse de Cristian Todea“, se arată în comunicatul de presă remis de clubul UTA Arad.

După remiza cu CS Baloteşti, scor 2-2, din etapa a şasea a Ligii 2, antrenorul UTA-ei, Adrian Mihalcea, şi-a anunţat demisia în cadrul conferinţei de presă de după partida disputată la Şiria.

La finalul întâlnirii cu ilfovenii, la conferinţa de presă, antrenorul Adrian Mihalcea şi-a anunţat demisia, nevăzând o altă cale de ieşire din această situaţie tensionată în care se află UTA.

„Am avut o altă prestaţie modestă, foarte modestă. Nu ştiu care este problema. Cred că eu sunt problema. Deci, sincer, eu sunt singura problemă. Am vrut vreo doi atacanţi de vreo două săptămâni, că ştiu cu ce mă confrunt, şi nu se poate aduce nici jumătate. Azi, iarăşi, sunt blocaţi şi, ştiţi cum se pot debloca… cu un şoc.

Şi eu sunt şocul, eu voi fi şocul, pentru că simt o mare neîncredere din partea lor şi am pretenţia la nişte jucători pe care nu-i recunosc.

Am jucat fotbal şi îmi dau seama de unele chestii. Nu ştiu dacă sunt foarte dure, dar îmi dau seama. Nu cred că mai pot fi antrenorul potrivit pentru ei. Să vină unul mai blând, unul care să îi plimbe. Eu, ăsta e genul meu. Frica asta de a juca este un mare semn de întrebare. Şi ca să tragi la promovare îţi trebuie mult mai mult“, a spus, sâmbătă, Mihalcea.

Adrian Mihalcea a fost numit antrenor la UTA la sfârșitul lunii iunie. Mihalcea a mai antrenat Dunărea Călărași (2016), Unirea Slobozia (2013) și ACS Berceni (2015).

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.