Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Mihalcea și-a anunțat demisia de la UTA

După remiza cu CS Baloteşti, scor 2-2, din etapa a şasea a Ligii 2, antrenorul UTA-ei, Adrian Mihalcea, şi-a anunţat demisia în cadrul conferinţei de presă de după partida disputată la Şiria.

Cu doar nouă puncte acumulate dintr-un total de 18, UTA Arad, principala favorită la promovarea în Liga 1, este una dintre marile dezamăgiri ale noului sezon al Ligii 2, din care s-a scurs deja şase etape.

Sâmbătă, arădenii au remizat pe teren propriu, la Şiria, scor 2-2, cu CS Baloteşti, după ce au fost conduşi şi au fost egalaţi în ultimele minute, şi se clasează abia la jumătatea clasamentului.

La finalul întâlnirii cu ilfovenii, la conferinţa de presă, antrenorul Adrian Mihalcea şi-a anunţat demisia, nevăzând o altă cale de ieşire din această situaţie tensionată în care se află UTA.

„Am avut o altă prestaţie modestă, foarte modestă. Nu ştiu care este problema. Cred că eu sunt problema. Deci, sincer, eu sunt singura problemă. Am vrut vreo doi atacanţi de vreo două săptămâni, că ştiu cu ce mă confrunt, şi nu se poate aduce nici jumătate. Azi, iarăşi, sunt blocaţi şi, ştiţi cum se pot debloca… cu un şoc.

Şi eu sunt şocul, eu voi fi şocul, pentru că simt o mare neîncredere din partea lor şi am pretenţia la nişte jucători pe care nu-i recunosc.

Am jucat fotbal şi îmi dau seama de unele chestii. Nu ştiu dacă sunt foarte dure, dar îmi dau seama. Nu cred că mai pot fi antrenorul potrivit pentru ei. Să vină unul mai blând, unul care să îi plimbe. Eu, ăsta e genul meu. Frica asta de a juca este un mare semn de întrebare. Şi ca să tragi la promovare îţi trebuie mult mai mult“, a spus Mihalcea.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.