Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Mihalcea, noul antrenor al UTA-ei

Fostul dinamovist Adrian Mihalcea este noul antrenor al echipei UTA Arad, conform anunțului făcut de conducerea clubului.

„În această perioadă intercompetițională, clubul nostru a analizat mai multe variante pentru banca tehnică a echipei. Dintre toți cei vizați, a fost ales Adrian Mihalcea, din mai multe motive: este un bun cunoscător al ligii secunde, imprimă un stil ofensiv, ce place suporterilor arădeni, a avut rezultate bune obținute la ultima echipă și este preocupat și la zi cu cele mai noi metode de instruire – fiind cursant la licența UEFA PRO, unde a fost admis de pe locul 5“, se arată într-un comunicat de presă remis de clubul UTA.

Adrian Mihalcea s-a numărat printre fotbaliștii importanți ai României și cea mai mare parte a carierei și-a legat-o de Dinamo București, în tricoul căreia a cucerit campionatul și Cupa României.

A mai evoluat pentru Dunărea Călărași (la începuturi), FC Vaslui, Astra Ploiești, Unirea Urziceni, Concordia Chiajna și Unirea Slobozia, iar peste hotare a jucat în Italia, la Hellas Verona și Genoa 1893, în China, la Chunnam Dragons, și în Cipru, la Aris Limassol.

De 16 ori a îmbrăcat tricoul primei reprezentative a României, între 1998 și 2003.

Până să devină antrenorul Dunării Călărași (2016), a mai stat pe băncile tehnice ale formațiilor Unirea Slobozia (2013) și ACS Berceni (2015).

„Nu mi-a luat mult să accept oferta, ținând cont de istoria acestui club și mai ales de ceea ce se vrea să se realizeze. Obiectivele noastre sunt comune, întotdeauna mi-am dorit să fiu cel mai bun și am convingerea că în acest an vom atinge performanța, și anume, fără niciun fel de perdea, promovarea”, a spus Adrian Mihalcea.

Clubul UTA a mai anunțat, miercuri, și primele transferuri. Primul jucător anunțat este apărătorul Mădălin Ciucă, fost component al prim-divizionarei CSMS Iași. De asemenea, mijlocașul Ștefan Grigorie și portarul Bogdan Caucă, ambii componenți, sezonul trecut, ai echipei FC Brașov, au semnat cu UTA.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.