Ziarul electronic al arădenilor

Adrian Alda este noul secretar executiv al PSD Arad

Adrian Alda, este noul secretar executiv desemnat, al organizaţiei judeţene PSD Arad. Alda, se alătură noii echipe de conducere, care îi are în frunte pe senatorul Mihai Fifor, preşedintele PSD Arad, şi deputatul Florin Tripa, preşedinte executiv, ambii fiind aleşi în cadrul lucrărilor Conferinţei Judeţene Extraordinare.

„Sigur, că în calitate de tânăr politician mă onorează şi mă obligă responsabilitatea cu care am fost investit. Puternici împreună pentru Arad, reprezintă mult mai mult decât un slogan, este un crez, un obiectiv pentru care milităm şi cred că experienţa şi competenţa mea profesională, dobândite în mediul privat, vor constitui atuuri pentru conturarea unei activităţi politice coerente şi solide.

Suntem o echipă unită, animată de idealul de a aduce Aradul pe o treaptă superioară de dezvoltare, menţinând în permanenţă un dialog viu şi real cu cetăţenii. PSD trebuie să redevină ceea ce este menit să fie: principala forță politică a României, partenerul credibil și loial al fiecărui român”, afirmă Adrian Alda, secretarul executiv al PSD Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.