Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Adolescentă din Arad, dispărută. Dacă ați văzut-o, sunați la 112!

Politiștii Serviciului de Investigatii Criminale efectuează cercetări pentru depistarea unei minore dispărute.

În seara zilei de 20 noiembrie 2020, polițiștii au fost sesizați de o femeie despre faptul că fiica acesteia, Oproiu Adelina-Denisa, de 16 ani, în după-amiaza aceleiași zile, a plecat voluntar de la domiciliul său de pe raza municipiului Arad și până în prezent nu s-a întors.

Semnalmente: 1.65 m înălțime, 55 kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt.

Când a fost văzută ultima dată purta o geacă de jeans, neagră, pantaloni de jeans, negri, încălțăminte sport, neagră și o căciulă neagră.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze la numărul de urgență 112 sau să se adreseze cele mai apropiate secții de poliție.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

IPJ Arad a anunțat, sâmbătă, că a fost revocată urmărirea minorei. „Ca urmare a mediatizării dispariției, aceasta a fost depistată pe raza municipiului Arad. Minora le-a declarat polițiștilor că nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada plecării de la domiciliu. A fost redată familiei“, a informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.