Ziarul electronic al arădenilor

Adolescent judecat pentru că a bătut și violat un copil

judecatUn adolescent din localitatea arădeană Șiclău a fost trimis în judecată, fiind acuzat că a bătut trei minori, printre care și unul în vârstă de 13 ani, pe care l-a și violat.

Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, adolescentul, care are 17 ani și este cercetat în stare de arrest, a fost în judecată pentru săvârşirea a trei infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi viol.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în data de 5 ianuarie, în intervalul orar 18.30 – 19.00, inculpatul minor F.S.M., aflându-se în centrul localităţii Şiclău, i-a lovit cu palmele şi i-a trântit la pământ pe minorii C.F.G., C.D. şi C.O.. Ulterior actelor de violenţă exercitate asupra celor trei minori, inculpatul F.S.M. a fost însoţit de minorul C.F.G., iar la un colţ de stradă, într-un loc neiluminat, inculpatul l-a constrâns pe acesta din urmă, prin acte de violenţă şi ameninţare, să întreţină un act sexual oral şi să-l masturbeze“.

Dosarul a fost înaintat spre competentă Judecătoriei Chişineu Criş.

În probatoriul administrat în cauză se menționează că adolescentul în vârstă de 17 ani a început să-i lovească, cu picioarele, fără motiv, pe minorul de 13 şi fraţii acestuia, trântindu-i la pământ.

Apoi, adolescentul i-a dat minorului o ţigară și 4 lei, rugându-l totodată să-l ajute să transporte două flacoane cu suc și apă.

„Deplasându-se pe o stradă secundară a localităţii Şiclău, într-o zonă neiluminată, lângă un gard, inculpatul F.S.M. (adolescentul de 17 ani – n.r.) l-a determinat, prin acte de ameninţare şi acte de violenţă, pe C.F.G. (minorul de 13 ani – n.r.) să întreţină cu acesta act sexual oral. De asemenea, inculpatul F.S.M., ulterior obligării numitului C.F.G. să întreţină act sexual oral, l-a mai obligat pe acesta din urmă, tot prin ameninţări, să săvârşească acte de natură sexuală cu el“, se arată în rechzitoriul anchetatorilor.

CITITI SI: Adolescent arestat. A bătut și violat un copil de 13 ani

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.