Ziarul electronic al arădenilor

Adolescent de 13 ani, violat de un băiat de aceeași vârstă

Un băiat de 13 ani este cercetat penal, fiind acuzat că a violat un alt băiat de aceeași vârstă, într-o clădire abandonată din orașul arădean Pecica, de față fiind și doi prieteni ai agresorului, care nu au intervenit pentru salvarea victimei.

Cercetările au fost începute marţi, după ce familia victimei a depus o plângere la Poliţie, informează News.ro.

Incidentul ar fi avut loc luni seară, într-o clădire abandonată din oraşul arădean Pecica, unde ar fi mers să se joace patru adolescenţi.

Unul dintre băieţi, în vârstă de 13 ani, a povestit familiei, când a ajuns acasă, că a fost abuzat sexual de un prieten, de aceeaşi vârstă. Familia a sesizat Poliţia Pecica marţi, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au preluat cazul.

Victima ar fi fost supusă la perversiuni sexuale, respectiv contact sexual oral şi anal, iar de faţă ar fi fost şi doi prieteni, care nu ar fi intervenit.

Procurorul Antoanella Ianotă a declarat pentru News.ro că s-a deschis un dosar pentru infracţiunea de viol, însă după audierile care sunt în desfăşurare se va stabili încadrarea juridică a faptelor în cazul fiecăruia dintre adolescenţi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.