Ziarul electronic al arădenilor

Adolescent cercetat de polițiști. A furat ceasuri, bijuterii și miere

Un adolescent din orașul arădean Sântana a fost reținut de polițiști și este cercetat penal, după ce a pătruns în două imobile din localitatea Brazii, de unde a furat ceasuri, bijuterii, dar și aproximativ 200 de kilograme de miere.

Adolescentul, în vârstă de 17 ani, este cercetat de polițiștii de la Secția nr. 10 Rurală Gurahonț.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii din Brazii au identificat un tânăr de 17 ani, din Sântana, care, în perioada 12 – 15 mai, prin forțarea sistemului de închiderii al ușii, a pătruns în incinta unui imobil de pe raza localității Brazii, de unde ar fi sustras cinci ceasuri de mână, de diferite mărci, componente ale unor instrumente muzicale, bijuterii de argint și alte bunuri casnice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei. În continuarea cercetărilor, polițiștii au constatat că același tânăr, în noaptea de 8/9 mai, prin forțarea geamului, ar fi pătruns în incinta unui alt imobil de pe raza localității, de unde ar fi sustras aproximativ 200 de kilograme de miere“, a informat, vineri, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Adolescentul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

„Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celui în cauză, în vederea identificării și tragerea la răspundere penală a persoanelor care l-ar fi sprijinit în vederea săvârșirii infracțiunilor“, a mai precizat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.