Ziarul electronic al arădenilor

Adolescent care a furat cinci mașini, prins la Nădlac

hotUn adolescent dintr-un centru de plasament din Sibiu este cercetat după ce a furat cinci autoturisme cu care s-a plimbat până la Nădlac, unde a fost prins de polițiști.

Adolescentul, care are 16 ani, a furat primul autoturism din municipiul Sibiu, după care a mers în localitatea Feneș, din județul Alba, de unde, după ce a abandonat prima mașină, a furat un alt autoturism.

În 14 iulie, el a abandonat și cel de-al doilea autoturism, apoi a furat o a treia mașină din comuna Ciuruleasa, județul Alba, cu care a mers până în comuna bihoreană Criscior.

Aici a abandonat al treilea autoturism, apoi a mers pe jos până în comuna Arieșeni, județul Alba, de unde a furat a patra mașină, pe care a abandonat-o în comuna Roșia Montană, județul Alba. Apoi a sustras ultimul autoturism cu care a ajuns în orașul arădean Nădlac, unde a fost prins de polițiști.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că adolescentul are 16 ani și este dintr-un centru de plasament din Sibiu, băiatul fiind supus unor teste psihologice care au arătat că are o inteligență peste medie.

Potrivit surselor citate, adolescentul a reușit să fure mașini diferite, unele cu sisteme de închidere complexe, lucru care i-a impresionat până și pe anchetatori.

Autoturismele au fost recuperate și predate proprietarilor. Băiatul este cercetat de polițiștii din Alba pentru furt calificat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.