Ziarul electronic al arădenilor

Adolescent arestat. A bătut și violat un copil de 13 ani

arestUn adolescent din localitatea arădeană Șiclău a fost arestat preventiv, după ce a bătut și violat un copil în vârstă de 13 ani.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, în seara zilei de marți, minorul în vârstă de 13 ani a mers, împreună cu fraţii lui, la fântâna arteziană din centrul localităţii Şiclău, pentru a lua apă.

Potrivit anchetatorilor, în timp ce se mergeau spre fântână, cei trei fraţi s-au întâlnit cu adolescentul, în vârstă de 17 ani, care se circula cu bicicleta, având cu el un flacon cu apă şi unul cu suc.

În probatoriul administrat în cauză se menționează că adolescentul în vârstă de 17 ani a început să-i lovească, cu picioarele, fără motiv, pe minorul de 13 şi fraţii acestuia, trântindu-i la pământ.

Apoi, adolescentul i-a dat minorului o ţigară și 4 lei, rugându-l totodată să-l ajute să transporte cele două sticle.

„Deplasându-se pe o stradă secundară a localităţii Şiclău, într-o zonă neiluminată, lângă un gard, inculpatul F.S.M. (adolescentul de 17 ani – n.r.) l-a determinat, prin acte de ameninţare şi acte de violenţă, pe C.F.G. (minorul de 13 ani – n.r.) să întreţină cu acesta act sexual oral. De asemenea, inculpatul F.S.M., ulterior obligării numitului C.F.G. să întreţină act sexual oral, l-a mai obligat pe acesta din urmă, tot prin ameninţări, să săvârşească acte de natură sexuală cu el“, se arată în rechzitoriul anchetatorilor.

Procurorii au solicitat Judecătoriei Chişineu Criş arestarea preventivă a adolescentului în vârstă de 17 ani, aflat în stare de reţinere, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, viol şi agresiune sexuală.

Judecătoria Chişineu Criş a admis propunerea formulată de procurori şi a dispus arestarea preventivă a adolescentului, pentru o perioadă de 20 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului, au mai informat procurorii.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.