Ziarul electronic al arădenilor

Adela Cristea, despre consilierii locali: „Oameni de o calitate îndoielnică“

adela cristea„Oameni de o calitate îndoielnică, oameni fără nicio pregătire“, astfel au fost caracterizați consilierii locali din Arad, de un reprezentant al societății civile, care a mai afirmat că Aradul este pe ultimul loc la capitolul democrație.

Aceste afirmații au fost făcute sâmbătă, de Adela Cristea, de la Asociația „Mișcarea Arădeană“, în timpul protestului organizat în Parcul „Eminescu“.

Adela Cristea a afirmat că în Consiliul Local Municipal Arad nu sunt specialişti, iar deciziile importante pentru oraş sunt luate în spatele uşilor închise.

„Mi se pare inadmisibil ca, în Arad, vocea cetăţenilor să nu conteze chiar deloc. Mi se pare inadmisibil ca specialiştii să nu fie consultaţi. Mi se pare inadmisibil ca deciziile importante pentru oraş să fie luate în spatele uşilor închise, de nişte oameni de o calitate îndoienică. Pentru că, din păcate, în Consiliul Local Municipal al Aradului, astăzi, avem o calitate scăzută a aleşilor noştri. Avem oameni care nu au nicio pregătire şi cu toate astea se pronunţă cu privire la spaţii verzi, se pronunţă cu privire la cultura arădeană”, a spus Adela Cristea.

Adela Cristea a mai susținut că organizatorii protestelor din Parcul „Eminescu“ nu se opun dezvoltării Aradului şi doresc ca „Aradul să nu rămână pe ultimul loc în ceea ce priveşte democraţia“.

„În istoria lui, Aradul a fost primul loc în foarte multe momente. Am avut primul teatru din România, am avut primul conservator din România şi al cincilea din Europa, am avut prima fabrică de automobile. Am fost primii la foarte multe lucruri, iar astăzi, în mod ruşinos, suntem ultimii la capitolul democraţie. Suntem ultimii la capitolul consultarea cetăţenilor, atunci când se iau decizii, iar lucrul ăsta nu poate să ne mulţumească”, a mai afirmat Adela Cristea.

clm2

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.