Ziarul electronic al arădenilor

Adela Crișan a reprezentat Aradul la Timfloralis

Weekendul ce a trecut, orașul Timișoara a găzduit cel mai mare festival al florilor unde au participat mai multi artiști florali internaționali alături de designerii florali români, și care a găzduit 100.000 de vizitatori.

Aradul a avut si el un reprezentant, pe Adela Crisan, o tanara pasionata de flori, dar si absolventa a primului curs acreditat in cadrul scolii Filomena Flower School, obtinand calificarea Florar Decorator, aceasta fiind singura meserie regasita in codul meseriilor din Romania, astfel Aradul are o tanara florista specializata in acest domeniu al florilor.

„Am participat la acest frumos eveniment pentru ca imi doresc sa fac meseria de florar cu profesionalism, sa invat cum se leaga corect doua flori dar sa invat si structuri impresionante, lucrare cu care m-am prezentat si eu la acest eveniment.

Lucrarea se numeste „ROGVAIV“, o structura ce a fost „tapitata” cu bete de bambus legate fiecare in parte, pe ele fiind asezate florile in ordinea culorilor curcubeului dupa cum da de banuit si numele. Toate acestea le-am invatat in cadrul cursului pe care l-am urmat, desfasurat pe parcursul unui an in diferite locatii, sub forma mai multor module, aceasta lucrare fiind examenul meu, si multumesc frumos Filomena Bisc.

Am reprezentat Aradul cu mandrie si am avut deosebita placere sa intalnesc foarte multi aradeni care au facut poze cu lucrarea mea. As fi incantata sa reprezint Aradul si cu alte ocazii la festivalele de flori, si de ce nu sa avem si noi un astfel de festival care pe durata lui, ne transpune intr-o altfel de lume, una minunata si cu un miros superb, o lume in care nu ai cum sa fii fericit!“, a spus Adela Crișan.

Comunicat de presă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.