Ziarul electronic al arădenilor

Acuzații. Poștașii din Arad, obligați să distribuie felicitări de la Fifor și PSD

Directorul filialei din Arad a Poștei Române, Beniamin Vărcuș, este acuzat că obligă angajații instituției să distribuie felicitări de Paști în numele unor lideri PSD.

Consilierul local PNL Bogdan Boca, cel care a făcut aceste acuzații, susține că „Vărcuș și cei din PSD continuă să își bată joc de arădeni, de insituțiile statului și de angajați pentru a deservi interesele politice a Partidului Social Democrat“.

„Mă refer, desigur, la Poșta Română, filiala Arad, a cărui director – Beniamin Vărcuș, consilier local PSD, numit politic le-a cerut angajaților instituției să distribuie în municipiul Arad felicitări de Paști pentru ministrul Apărării Naționale din al treilea guvern PSD, Mihai Fifor, pentru deputatul PSD, Adrian Todor și pentru întreaga Organizație a PSD Arad.

În traducere, un om numit politic de către PSD le cere angajaților Poștei să presteze muncă în folosul partidului pe timpul și banii arădenilor. În condițiile în care este cunoscut faptul că situația financiară a Poștei Române este una precară, aceasta fiind una dintre multele insituții coordonate de către social-democrați care este aproape de faliment“, a declarat Bogdan Boca.

Acesta a mai afirmat că „poștașii au fost obligați de șeful lor, pesedistul Vărcuș să presteze muncă politică împotriva voinței lor“.

„Au fost și domni, doamne poștași care au refuzat să muncească pentru partidul corupților, iar acest lucru este de apreciat și chiar de lăudat. Trăim vremuri grele în care PSD ne arată că cine este la putere face ce vrea, fără consecințe, tratând insituțiile statului și oamenii ca și când ar fi proprietatea personală. Domnilor Vărcuș, Fifor, Todor, Căprar să vă fie rușine că profitați de instituțiile statului pentru interesele politice ale dumneavoastră și ale PSD”, a mai declarat consilierul municipal PNL.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.