Ziarul electronic al arădenilor

Actorul Claudiu Bleonţ şi-a arătat penisul într-o conferinţă de presă la Arad (VIDEO)

Actorul Claudiu Bleonţ şi-a dat pantalonii jos şi şi-a arătat penisul, pentru câteva momente, jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă organizată la Teatrul de Stat „Ioan Slavici“ din Arad.

Gestul lui Bleonţ i-a luat prin surprindere pe cei prezenţi, care aşteptau încheierea conferinţei de presă, organizată în cadrul turneului de promovare a piesei Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III-lea“.

După ce a prezentat informaţii despre piesa de teatru, în care va juca şi el, Claudiu Bleonţ s-a ridicat pentru câteva momente în picioare, şi-a dat pantalonii jos rămânând doar într-un tricou şi şi-a arătat penisul celor prezenţi.

„Aceasta este starea de spirit pe care o am la cei 52 de ani pe care îi am. Aşa mică cum e, ce atâta jenă. Ne transformăm într-o ţară de farisiei. V-am şocat sau am fost sincer?“, i-a întrebat actorul pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă. După acest gest, Claudiu Bleonţ şi-a continuat conferinţa de presă.

Actorul purta o pereche de pantaloni negri, un tricou cu imprimeu şi boxeri de culoare roşie cu dunguliţe negre şi a avut nevoie de doar câteva secunde pentru a se dezbărca şi îmbrăca la loc.

Spectacolul Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III-lea, va fi prezentat la Teatrul de Stat „Ioan Slavici“ din Arad în ziua de 8 martie, biletul de intrare costând 50 de lei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.