Ziarul electronic al arădenilor

Actorii Teatrului Naționalul din Sibiu, la Arad. Când poate fi văzut spectacolul „Perfect compus”

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă luni, 4 februarie 2019, de la ora 19.00, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, spectacolul „Perfect compus”, scris și regizat de  Alexandra Badea, una dintre cele mai importante voci regizorale și artistice ale Franței, laureată a Marelui Premiu pentru Literatură Dramatică. 

Spectacolul va fi urmat de o sesiune de discuții cu publicul la care va participa, alături de actorii din distribuția spectacolului, și regizoarea Alexandra Badea. Biletele pentru reprezentația din Arad pot fi cumpărate online, de pe site-ul www.biletmaster.ro și din rețeaua Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Reprezentația din Arad face parte din turneul național „Manifest pentru dialog”, susținut de BRD – Groupe Société Générale, care se desfășoară în perioada 4 – 21 februarie 2019, în șapte orașe mari din România: Arad (4 februarie), Timișoara (6 februarie), București (13 februarie), Galați (15 februarie), Brăila (16 februarie), Râmnicu Vâlcea (20 februarie) și Sibiu (21 februarie).

(…)

Spectacolul „Perfect compus” a avut premiera la Sibiu în data de 17 aprilie 2018 fiind primul text al autoarei scris în limba română și îi are în distribuție pe Ioana Cosma, Ali Deac, Iustinian Turcu, Gabriela Pîrlițeanu, Fabiola Petri, Alexandru Malaicu, Oana Marin, Ștefan Tunsoiu, Alin Turcu, Emmanuel Antonescu/Cristian Timbuș.

Conceptul scenografic al spectacolului este realizat de Alexandra Badea, costumele și decorul de Ana Ienașcu iar muzica este creația originală a lui Claudiu Urse.

„Manifest pentru dialog” un proiect unic în peisajul teatral românesc

Programul „Manifest pentru dialog”, susținut de BRD Groupe Société Générale și realizat de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu în parteneriat cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu și Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu a debutat acum patru ani și a devenit încă de la prima ediție o platformă de dialog între publicul spectator și artiști, reușind nu doar să aducă în atenția publicului subiecte de actualitate, de interes pentru societatea românească, cât mai ales să incite și să pună bazele unui dialog constructiv.

Programul turneului „Manifest pentru dialog” – ediția 2019, este următorul:

4 februarie 2019, ora 19.00 – Arad – Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad

6 februarie 2019, ora 19.00 – Timișoara – Teatrul German de Stat

13 februarie 2019, ora 19.00 – București – Arcub, Sala Mare

15 februarie 2019, ora 19.00 – Galați – Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

16 februarie 2019, ora 18.00 – Brăila – Teatrul „Maria Filotti”

20 februarie 2019, ora 19.00 – Râmnicu Vâlcea, Teatrul „Anton Pann”

21 februarie 2019, ora 19.30 – Sibiu, Teatrul Național „Radu Stanca”, Sala Studio

Bilete pentru spectacolele prezentate de TNRS în turneu pot fi cumpărate online și din agențiile de bilete ale teatrelor partenere.

(…)

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.