Ziarul electronic al arădenilor

Activități de vară pentru copii, la Biblioteca Județeană din Arad

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol“ Arad și Asociația EIVA Arad organizează un program pentru copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, care va fi susținut de cinci voluntari internaționali ai Asociației EIVA în cadrul proiectului „Kaleidoscope 2.0” (Programului Corpului European de Solidaritate).

Se vor derula mai multe activități cu caracter artistic și creativ, cum ar fi: jocuri educative, dansuri, ateliere de mișcare fizică și sport, club de lectură, jocuri de echipă, realizarea de obiecte din materiale reciclate, club de teatru de marionete.

Activitățile se vor desfășura în lunile iulie și august, de luni până joi, între orele 10.00 – 12.00, în Grădina de Lectură a Bibliotecii.

În caz de vreme nefavorabilă, acestea se vor derula în Sala Astra. Pentru înscrieri, vă rugăm să accesați următoarele legături web:

Înscriere 14 iulie: https://forms.gle/1eNTPFQqcUUSDEX9A

Înscriere 15 iulie: https://forms.gle/aQ6QdbPRCd1nbaJp6

Grupele vor fi compuse din maximum 12 copii și vor fi formate în ordinea înscrierii.

Menționăm că toate activitățile se vor desfășura respectând normele de protecție sanitară și de distanțare socială prevăzute de lege.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol“. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.