Ziarul electronic al arădenilor

Activitate suspendată la cabinetele de expertiză medicală. Se suspendă și eliberarea biletelor de tratament pentru pensionari

Ca urmare a Hotararilor nr. 6 din 9 martie 2020 si nr. 9 din 14 martie 2020 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta privind instituirea unor masuri pentru evitarea  răspândirii și infectării cu COVID-19, Casa Națională de Pensii Publice prin Casa Judeteana de Pensii Arad, anunță că:

Activitatea de revizuire medicala a pensionarilor de invaliditate va fi suspendată, începând cu data de 16 martie 2020, urmând ca, în funcție de evoluția situației, să fie anunțate alte decizii. (Asiguram pe toti pensionarii de invaliditate ca plata drepturilor de pensie va fi continuata in toata perioada in care revizuirea medicala este suspendata);

Medicii din cadrul cabinetelor de expertiza medicala vin cu rugamintea ca inainte de a se deplasa ca cabinetele medicale sa ceara informaţii la telefon:

0257-253767 int.116 – Informaţii referitoare la expertiza medicala Cabinetul nr. 1

0257-369081 – Informaţii referitoare la expertiza medicala Cabinetul nr. 2

0257-280155 – Informaţii referitoare la expertiza medicala Cabinetul nr. 3

Activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear este suspendata pe perioada starii de urgenta. Data reluarii activitatii de acordare de bilete va fi comunicata ulterior. Cererile pentru acordarea biletelor de tratament balnear se pot depune prin posta sau pe e-mail la adresa pensii.arad@cnpp.ro. Informatii la telefon 0257-280154.

Directorul executiv al Casei judeţene de pensii Arad vine cu rugămintea ca persoanele vulnerabile sa evite deplasarea la sediul Casei Judetene de Pensii Arad si depuneţi orice solicitare prin posta  sau pe la adresa de e-mail.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Casa Județeană de Pensii Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.