Ziarul electronic al arădenilor

Acțiunile polițiștilor în județul Arad continuă

375 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii Serviciului Rutier Arad, Timiș,  Hunedoara și Bihor, în cadrul unor acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere,  desfășurate în sistem integrat, în 4 ore, în cursul zilei de vineri.

Vineri, 13 august, în intervalul orar 16.00 – 20.00, poliţiştii rutieri au desfășurat acțiuni în sistem integrat, pe drumurile naționale, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, al consumului de alcool sau altor substanțe la volan.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 375 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 176.000 de lei, dintre care 186 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru depășirea neregulamentară,1 pentru conducere sub influența alcoolului iar 184 pentru alte nereguli constatate.

Au fost reținute 11 permise de conducere, dintre acestea 3 pentru depășirea vitezei legale, 5 pentru depășire neregulamentară, 1 pentru neacordarea prioritate, 1 pentru nerespectarea indicației polițistului și 1 pentru conducerea vehiculelor sub influența alcoolului.

De asemenea au fost retrase și 6 certificate de înmatriculare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.