Ziarul electronic al arădenilor

Acțiuni ale polițiștilor pe drumurile din Arad. Au fost date peste 400 de amenzi

Polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei ai orașelor și posturilor de poliție, au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune de amploare, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru combaterea nefolosirii centurii de siguranță și nerespectării regimului legal de viteză.

În timpul activităților desfășurate, au fost aplicate 463 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 157.610 lei, dintre care 180 pentru depășirea regimului legal de viteză și 114 pentru neutilizarea centurii de siguranță.

Au fost reținute 13 permise de conducere, dintre care 5 pentru depășirea cu peste 50 km./h. a vitezei legale și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Aceste acțiuni se vor desfășura și în peioada următoare, pentru reducerea riscului rutier și a accidentelor rutitere cauzate de nerespectarea legislației în vigoare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.