Ziarul electronic al arădenilor

Acțiune rutieră pe DN 69. Polițiștii au dat peste 250 de amenzi

Polițiștii Serviciilor Rutiere din cadrul Inspectoratelor Județene de Poliţie Arad, Timiș și Caraș-Severin au desfășurat, vineri, o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Polițiștii au acționat cu 11 aparate radar, în intervalul orar 10.00 – 14.00, pe Drumul Național 69.

Au fost controlate 258 de vehicule și legitimate 290 de persoane.

Polițiștii au aplicat 254 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 79.103 lei, dintre care 204 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar celelalte pentru alte abateri de la normele rutiere.

Au fost reținute 15 permise de conducere (dintre care 10 pentru viteză excesivă) și retrase 2 certificate de înmatriculare.

A fost depistată în trafic o persoană care conducea fără permis de conducere și au mai fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pentru prevenirea evenimentelor rutiere datorate schimbărilor meteorologice.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.