Ziarul electronic al arădenilor

Acțiune a polițiștilor pentru depistarea transportatorilor ilegali de persoane

Efective mărite de polițiști rutieri și ordine publică au desfășurat ieri, pe șoselele arădene, o acțiune pentru depistarea si sancționarea persoanelor care efectuează ilegal transport contra cost de persoane.

Activitățile desfășurate în trafic au avut drept scop eliminarea pirateriei în domeniu, verificarea stării tehnice a vehiculelor utilizate și respectarea normelor legale care reglementează activitatea de transport public de persoane.

În urma celor 179 de controale efectuate, au fost aplicate 45 de sacțiuni contravenționale la regimul circulației rutiere.

Cu aceeași ocazie, au mai fost depistați patru bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 72 de ani, în timp ce efectuau cu autovehiculele conduse, transport public de persoane fără a deține autorizație.

Conform Legii 38/2003, conducătorilor auto le-a fost suspendat dreptul de utilizare a autovehiculului, prin reținerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare, pentru o perioadă de 6 luni.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.