Ziarul electronic al arădenilor

Acțiune a polițiștilor din Ineu. 95 de amenzi, în două ore

La data de 19 ianuarie, polițiștii orașului Ineu și ai Secției Rurale nr. 5 Ineu au desfășurat în trafic o acțiune cu efective mărite, în vederea identificării și  sancționării celor care încalcă normele legislației rutiere.

Astfel, în doar doar două ore, în intervalul orar 9.00 – 11.00, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 95 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 39.500 de lei.

Dintre acestea, 32 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 38 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 20 pentru alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 3 permise de conducere (pentru depășire neregulamentară) și 6 certificate de înmatriculare (lipsă RCA, ITP).

Exemplificând pe cei cărora le-au fost întocmite dosare de cercetare penală, au fost depistați: pe raza localității Bocsig, un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea fără a deține permis de conducere un autoturism neînmatriculat, având însă atribuite numere false de înmatriculare, iar pe DN79 A, pe raza localității Mânerău, un tânăr de 22 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitea expirată din 16 ianuarie a.c..

Polițiștii vor fi prezenți în trafic și în perioada următoare, pe toate tronsoanele de drumuri, prevenirea evenimentelor rutiere rămânând o prioritate și în anul 2018.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.