Ziarul electronic al arădenilor

Acțiune pe străzile Dacilor și Frații Neuman. Oameni ai străzii, evacuați din garaje

Urmare a semnalărilor sistematice venite din partea arădenilor cu privire la existența clădirilor abandonate care adăpostesc oameni ai străzii, municipalitatea, prin Direcția Generală Poliția Locală Arad, procedează progresiv la eliberarea domeniului public de spațiile utilitare respective (garaje, depozite).

Recent, Primăria Municipiului Arad prin intermediul Direcției Generale Poliția Locală și  Direcția Patrimoniu au intervenit pe străzile Dacilor și Frații Neuman unde în prima instanță au fost evacuate persoanele fără adăpost refugiate în mai multe garaje situate aici, iar apoi s-a trecut la dezafectarea și igienizarea respectivelor perimetre.

Unul dintre garajele situate pe strada Dacilor a fost închis prin zidire, urmând să fie transformat într-un depozit ce va deservi baza sportivă Gloria, securizat cu poartă metalică.

Activitățile de identificare a locațiilor pretabile dezafectării vor continua în următoarea perioadă, Primăria Municipiului Arad solicitând sprijinul arădenilor în vederea semnalării spațiilor utilitare de pe raza municipiului, folosite în mod ilicit în scop locativ.

„Intenția noastră este de a avea un oraș curat și civilizat și apreciem orice semnal venit din partea arădenilor și în acest domeniu”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.