Ziarul electronic al arădenilor

Acțiune în Arad. Peste 180 de persoane au fost legitimate

Polițiștii arădeni, împreună jandarmi ai I.J.J. Arad și polițiști locali, au desfășurat miercuri, timp de două ore, o acțiune pentru prevenirea faptelor care aduc atingere ordinii și liniștii publice, reducerii riscului rutier și respectării măsurilor pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Astfel, au fost legitimate 183 de persoane și controlate 143 de autoturisme, fiind aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, dintre care 62 conform O.U.G. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice), 11 conform Legii 61/91 R (privind ordinea și liniștea publică), 5 conform Legii 12/1990 (privind faptele de comerț) și 5 conform Legii 55/2020 (privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19), în valoare totală de 33.690 de lei.

Au fost reținute 2 permise de conducere și un certificat de înmatriculare. În cadrul acțiunii au fost identificate și conduse la audieri 4 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

Aceste acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.