Ziarul electronic al arădenilor

Acțiune de prevenire a răspândirii noului coronavirus, la o fabrică din Sântana

La data de 12 august 2020, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, Compartimentul de Analiză și Prevenirea Criminalității și ai Poliției Orașului Sântana s-au întâlnit cu o parte din angajații unei societăți comerciale de pe raza localității Sântana, pentru a discuta despre conduita recomandată în vederea prevenirii infectării cu noul coronavirus.

Activitatea s-a desfășurat în baza planurilor de acțiune dispuse de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad privind adoptarea în plan operațional a măsurilor preventive în vederea răspândirii virusului SARS-COV-2 și a reducerii efectelor asupra populației.

Întâlnirea cu angajații societății a fost interactivă, discuțiile concentrându-se asupra modalităților de prevenire a infectării cu noul coronavirus, aspecte din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și nu în ultimul rând un îndemn la respect față de aproapele nostrum, în sensul respectării  regulilor  stabilite în această perioadă cu privire la portul măștii, distanțarea  fizică recomandată și regulile de igienă.

La această activitate au participat aproximativ 220 de angajați ai societății.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.