Ziarul electronic al arădenilor

Acțiune a polițiștilor rutieri pe drumurile din județul Arad

Sâmbătă, 7 august, în județul Arad s-a desfășurat o acțiune în sistem integrat, cu participarea polițiștilor din județele Timiș și Bihor, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În activități au fost implicați 62 de polițiști, dintre care 37 din structurile de poliție rutieră și 25 de ordine publică. S-a acționat cu 16 aparate radar, pe cele mai circulate șosele: D.N. 7, D.N. 79, D.N. 79/A, D.N. 69 și în municipiul Arad.

Au fost aplicate 251 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 115.000 de lei, dintre care 128 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Au fost reținute 11 permise de conducere, dintre care 7 pentru viteză excesivă, 2 pentru depășiri neregulamentare și câte unul pentru consum de alcool si neacordarea priorității de trecere pietonilor, și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Conducătorilor auto și celorlalți participați la trafic, polițiștii le-au pus în vedere să respecte viteza legală, să nu se urce la volan dacă au consumat alcool și să nu pornească la drum dacă se simt obosiți.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.