Ziarul electronic al arădenilor

Acord de principiu pentru un meci amical România – Real Madrid

minge-de-fotbalOmul de afaceri Adrian Thiess a anunțat, miercuri, că s-a întâlnit cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, acesta dându-şi acordul de principiu pentru un meci amical România – Real Madrid, care ar urma să se dipute pe Arena Naţională în acest an.

„Am avut azi o întâlnire. Abordarea FRF-ului faţă de propunerea pe care o are din partea noastră e o surpriză foarte plăcută. Acum suntem în faza în care găsim variantele potrivite ca un eveniment de această anvergură să aibă loc. Eu văd o deschidere foarte, foarte pozitivă din partea FRF-ului şi sunt plăcut impresionat. Oamenii sunt deschişi, sunt pregătiţi“, a spus Thiess, care a mai organizat în România amicalul dintre Dinamo şi FC Barcelona, în vara anului 2012.

Potrivit lui Thiess, partida ar urma să se dispute în luna august, însă în cazul în care nu se va ajunge la un acord cu reprezentanţii FC Steaua – club care are cei mai mulţi jucători selecţionaţi la naţională – din cauza programului încărcat din acea perioadă, atunci amicalul ar putea avea loc în luna noiembrie.

„Nici nu se pune problema să nu vină cu prima echipă (n.r. – Real Madrid). Sper ca pentru echipa naţională să găsim o soluţie. Din discuţiile cu oficialii FRF, cu siguranţă vom găsi o soluţie viabilă pentru ca evenimentul să aibă loc. Dacă nu putem ajunge la o înţelegere, atunci vom găsi o soluţie mai târziu, spre luna noiembrie“, a completat Thiess.

Real Madrid este deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor şi liderul campionatului Spaniei.

sursa: mediafax.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.