Ziarul electronic al arădenilor

Accidente în județul Arad. Un om a murit, iar 11 sunt răniți

accident-1Un bărbat a murit, iar alte 11 persoane au fost rănite în două accidente care au avut loc în județul Arad.

Primul accident a fost înregistrat, vineri, pe DN 79, în zona localității Nădab. Mașina condusă de un bărbat de 43 de ani a fost lovită de un autotren și a fost târâtă pe câmp aproximativ 100 de metri.

Bărbatul de 43 de ani, un vecin de-al său și fiica acestuia, în vârstă de 26 ani, veneau dinspre Chișineu Cris și se îndreptau spre casă. În momentul în care șoferul a vrut să iasă de pe drumul național, mașina a fost izbită puternic de un TIR care circula regulamentar pe celălalt sens de mers, spun martorii.

În urma accidentului, șoferul autoturismului a murit, iar celălalt bărbat și tânăra au fost transportați de urgență la spital.

Medicii au spus că tânăra a fost diagnosticată cu o fractură sternala și policontuzii și va rămâne internată.

Tatăl ei, care are 55 de ani, a fost supus unei intervenții chirurgicale, starea lui fiind mai gravă. Șoferul autotrenului a fost dus și el la spital.

Al doilea accident a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Șofronea. Două autoturisme au intrat în coliziune frontală, iar 9 persoane, printre care trei minori, au fost rănite. Una dintre cele 9 victime a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a fi scoasă din mașină.

În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs accidentele soldate cu un mort și 9 răniți.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.