Ziarul electronic al arădenilor

Accident. Un autoturism a fost lovit de un tren

Un autoturism în care se aflau două persoane a fost lovit de un tren InterRegio, miercuri seara, pe drumul dintre Zimandu Nou și Sântana.

Accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată aflată pe drumul județean care leagă comuna Zimandu Nou de orașul Sântana.

Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului, dar cel mai probabil vinovat este șoferul autoturismului Audi care nu a respectat indicațiile semnalizatoarelor la trecerea de nivel cu calea ferată și nu s-a asigurat înainte de traversarea acesteia, mai ales că vizibilitatea era foarte slabă.

În urma coliziunii dintre autoturism și tren, cei doi ocupanți ai autoturismului au fost ușor răniți, fiind conștienți când au ajuns la fața locului echipajele de intervenție. Nu a fost necesară intervenția echipajului de descarcerare de la ISU Arad.

La fața locului au fost trimise o autospecială SMURD și o autospecială din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad pentru a acorda primul ajutor celor doi răniți și pentru a-i transporta la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad pentru investigații și pentru a primi îngrijiri medicale.

foto: Costi Suciu/Facebook/Radar Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.