Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE 3 Accident pe pasajul Micălaca. Doi tineri au murit, iar alţi doi sunt răniţi

Doi tineri au murit, iar alți doi au fost răniți, joi seară, după ce autoturismul în care se aflau a căzut de pe un pasaj rutier din municipiul Arad, de la o înălţime de zece metri, din cauza vitezei şi neatenţiei şoferului.

Incidentul a avut loc în Arad, pe pasajul rutier care leagă centrul oraşului de cartierul Micălaca.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Claudia Iuga, a declarat pentru News.ro că un autoturism în care se aflau patru tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani, a căzut de pe pasaj.

Maşina se îndrepta spre centrul oraşului, iar şoferul, pe fondul vitezei şi neatenţiei, ar fi pierdut controlul volanului. Autotuturismul a rupt parapetele şi a zburat de pe pasaj de la o înălţime de zece metri.

În momentul impactului cu solul, doi tineri din autoturism au murit pe loc, iar alţi doi au fost răniţi, fiind preluaţi de echipaje medicale şi duşi la spital.

UPDATE

Biroul de presă al IPJ Arad a informat că accidentul a avut loc în jurul orei 20.20, când un tânăr de 24 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe Calea Radnei, înspre Podgoria, iar pe pasajul rutier Micălaca a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă prin partea dreaptă, rupând parapetul de metal al pasajului, plonjând apoi de la aproximativ 9 metri înălțime.

„În urma impactului au decedat conducătorul autoturismului și un tânăr de 21 de ani, fiind rănit grav un alt tânăr de 28 de ani și rănit ușor un tânăr de 24 de ani. Polițiștii continuă cercetarile pentru stabilirea împrejurării producerii acestui eveniment“, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

UPDATE 2

„Familia roș-albă a fost lovită în această seară de vestea unui tragic accident auto în care au fost implicați patru suporteri, dintre care doi și-au pierdut viața. Au plecat dintre noi Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi, iar ceilalți doi sunt răniți. Clubul transmite sincere condoleanțe familiilor celor doi și se roagă pentru sănătatea celorlalți. Dumnezeu să îi odihnească în pace!“, se arată pe site-ul oficial al clubului UTA Arad.

UPDATE 3

„Astăzi, «cu UTA până la moarte» a devenit un slogan mult prea nedrept. Ştim că mereu veţi fi alături de noi şi de UTA, aşa cum aţi făcut-o până aproape de ultima clipă. Urma meciul de la Timişoara… Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace!“, este mesajul transmis de Suporter Club UTA.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.