Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe DN 79. Mai multe persoane au fost rănite

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident produs, joi după-amiază, pe DN 79 Arad-Oradea, după ce un TIR a lovit şase autoturisme care circulau în acelaşi sens, pe o distanţă de câteva sute de metri, acolo fiind trimise mai multe ambulanţe şi unităţi SMURD.

Accidentul s-a produs în zona localităţii Andrei Şaguna.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, un TIR care circula dinspre Oradea spre Arad, pe DN 79, a lovit iniţial un autoturism care circula în faţa sa, după care a mai lovit cinci maşini de pe acelaşi sens, pe o distanţă de câteva sute de metri.

Conform surselor citate, TIR-ul a ieşit de pe şosea, iar în urma accidentului mai multe persoane au fost rănite. Primele informaţii arată că este vorba de “aproximativ zece răniţi”, la locul accidentului deplasându-se mai multe ambulanţe şi unităţi SMURD.

Din primele informaţii mai reiese că răniţii sunt în stare stabilă, o parte primind îngrijiri la locul accidentului, urmând a se stabili câţi vor fi transportaţi la spital.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, traficul pe DN 79 este blocat, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a face posibilă intervenţia echipajelor de prim-ajutor şi a anchetatorilor.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care şoferul TIR-ului a provocat accidentul, fiind posibil ca acesta să fi adormit la volan sau să i se fi făcut rău.

UPDATE

Opt persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Arad, două cu atac de panică şi şase cu diverse leziuni, între acestea fiind şi şoferul TIR-ului, care, potrivit primei evaluări medicale, ar fi suferit un atac cerebral.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, la locul accidentului au intervenit trei echipaje de la SMURD şi trei de la Ambulanţă, iar şase persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad în stare stabilă, dar cu diverse traumatisme, fracturi, excoriaţii.

De asemenea, alte două persoane au fost duse la spital întrucât au suferit atacuri de panică.

Echipajele medicale au acordat îngrijiri la locul accidentului altor persoane care s-au aflat în autoturismele lovite de TIR, dar care au suferit răni uşoare.

Printre cei transportaţi la spital se numără şi şoferul TIR-ului, înmatriculat în Polonia, care, conform unei prime evaluări a medicilor, a suferit un atac cerebral.

sursa: news.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.