Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe DN 79. Doi oameni au murit, iar alți doi au fost răniți

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite și transportate la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc, joi seara, pe DN 79 Arad – Oradea, în zona localității Andrei Șaguna.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.30, pe fondul unui carosabil umed, iar pentru salvarea victimelor au intervenit un echipaj de descarerare și SMURD Chișineu Criș.

Conform primelor informații, o autoutilitară în care se aflau trei bărbați, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Se pare că șoferul autoutilitarei, un tânăr în vârstă de 26 de ani, ar fi încercat să evite o persoană care circula pe jos pe marginea drumului național.

În urma coliziunii cu copacul, șoferul a murit, iar alți doi bărbați aflați în vehicul au fost răniți. De asemenea, bărbatul aflat pe marginea drumului a fost găsit mort, iar anchetatorii urmează să stabilească dacă acesta a fost lovit de autoutilitară.

Cele doi bărbați răniți au fost transportați la spital, unde au fost supuși unor investigații medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE

„Conducătorul unui autoturism care se deplasa pe DN 79, dinspre Oradea, spre Arad, pe raza localității Andrei Șaguna, a surprins și accidentat un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă, în același sens de mers, ulterior a părăsit partea carosabilă, izbindu-se de un pom. În urma impactului a rezultat decesul pietonului și a conducătorului auto, precum și rănirea ușoară a doi bărbați, de 30 și 56 de ani, din Zimandu Nou, pasageri în autoturism. Identitatea bărbaților care au decedat urmează a fi stabilită“, a informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.