Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe DN 7. Un bărbat din Pecica a murit

Un bărbat din orașul arădean Pecica a murit, marţi, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 7 Arad – Nădlac, după ce a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a maşinii, intrând în coliziune cu semiremorca unui autotren staţionat în afara părţii carosabile a şoselei.

Bărbatul din Pecica, în vârstă de 47 de ani, se afla la volanul unui autoturism Fiat Stilo,și se deplasa dinspre Arad spre Pecica. La un moment dat, a intrat cu autoturismul în partea din spate a unui autotren înmatriculat în judeţul Constanţa, care staţiona în afara părţii carosabile.

În urma coliziunii, bărbatul de 47 de ani  şi-a pierdut viaţa.

În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii rutieri s-a stabilit că, din câte se pare, şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu semiremorca unui autotren staţionat în afara părţii carosabile a şoselei.

Conform polițiștilor, este posibil ca şoferul să fi văzut foarte târziu faptul că autotrenul staţionează sau pur şi simplu să îi fi fost distrasă atenţia din alte cauze.

La locul accidentului nu s-a văzut nicio urmă de frânare a roţilor autoturismului înainte de coliziunea cu autotrenul, au mai spus oamenii legii.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.