Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Accident pe DN 7. Un bărbat a murit, iar doi au fost răniți

Trei persoane au fost rănite, miercuri dimineața, într-un accident pe DN 7, în zona localității arădene Bătuța, în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

Conform ISU Arad, accidentul a avut loc în jurul orei 4.30 și au fost implicate un autotren şi un autoturism de tip „family”.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a intervenit cu trei echipaje, un echipaj descarcerare şi un echipaj SMURD al Secţiei de Pompieri Bârzava şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă A Detaşamentului Arad.

În sprijin a fost solicitat şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În accident au fost răniți trei bărbați, dintre care doi au rămas încarcerați.

„În urma operaţiunilor efectuate de echipajul descarcerare, cele două victime încarcerate au fost extrase din maşină şi predate în viaţă către echipajele de prim-ajutor pentru a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad“, a informat ISU Arad.

Al treilea bărbat, în stare foarte gravă, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă şi transportat către Unitatea de Primiri-Urgenţe.

UPDATE

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR înmatriculat în Serbia, condus de un bărbat de 34 de ani.

În urma impactului, şoferul bulgar, în vârstă de 44 de ani, şi doi cetăţeni moldoveni aflaţi în maşina sa, de 36 şi 39 de ani, au fost răniţi grav.

Echipaje SMURD i-au preluat pe răniţi şi i-au transportat pe Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde bulgarul a decedat din cauza leziunilor interne foarte grave. Ceilalţi doi răniţi sunt în stare stabilă, conform medicilor.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.