Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe DN 7. Șoferul unei autobasculante a murit

11Șoferul unei autobasculante a murit pe loc, joi dimineață, după ce vehiculul pe care îl conducea a fost izbit frontal, pe DN 7, de un TIR al cărui şofer a pierdut controlul volanului din cauză că nu a adaptat viteza într-o curbă, în condiţiile în care şoseaua era umedă în urma unei ploi.

Accidentul a avut loc la ieşisea din oraşul Pecica spre Vama Nădlac, pe DN7, într-o curbă periculoasă, unde şoferul unui TIR înmatriculat în Bulgaria nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum alunecos în urma unei ploi şi a pierdut controlul volanului.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, TIR-ul a ajuns pe contrasens, unde a izbit frontal o autobasculantă.

În urma impactului, şoferul autobasculantei, un localnic de 53 de ani din Nădlac, a murit pe loc, în timp ce bărbatul din TIR a suferit răni uşoare.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie ale DN7, fiind deviat pe autostrada A1.

TIR-ul transporta aparate de aer condiţionat şi obiecte de mobilier, iar o parte din mărfuri au căzut pe şosea.

Drumul a fost afectat şi de scurgeri de ulei de la motorul unuia dintre vehicule.

Traficul a fost blocat pe DN 7, în zona accidentului, mai multe ore, pentru ca vehiculele să fie tractate, iar drumul să fie curăţat.

UPDATE

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, începând cu ora 13.25, traficul rutier a fost reluat pe DN7 Pecica – Nădlac.

Din cauza accidentului de circulaţie, care s-a produs la kilometrul 578, circulaţia a fost deviată de pe DN7 pe A1.

foto: ISU Arad

12

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.