Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe DN 7. Șapte persoane au fost rănite

Şapte persoane au fost rănite, patru fiind la spital, după ce microbuzul în care erau s-a răsturnat, joi după-amiază, în şanţul de pe marginea DN7, în judeţul Arad, iar traficul a fost blocat aproximativ o oră.

Accidentul a avut loc în zona localităţii arădene Ilteu, pe DN7, după ce şoferul unui microbuz – în care se mai aflau 12 pasageri şi şoferul de schimb, în total 14 persoane – a pierdut controlul volanului în timpul unei depăşiri, autovehiculul ajungând în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat în şant.

”Şoferul microbuzului, în vârstă de 36 de ani, se afla în depăşirea unui TIR şi a pierdut controlul volanului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Pârvulescu.

Conform sursei citate, trei pasageri şi şoferul de schimb au fost răniţi grav, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Alţi trei pasageri au suferit răni uşoare şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Şoferul microbuzului ar putea fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, în urma anchetei care se află în desfăşurare.

Traficul pe DN7 a fost blocat în zonă aproximativ o oră, pentru intervenţia echipelor de prim-ajutor şi pentru efectuarea cercetărilor.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.