Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe DN 7, la Păuliș. O persoană, transportată la spital

Un accident rutier în care au implicate un autotren și un autoturism a avut loc, miercuri, pe DN 7, în localitatea arădeană Păuliș, iar o persoană a fost transportată la spital.

Accidentul rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 10.45. Conform ISU Arad, în accident au fost implicate un autoturism şi un autotren care circula fără încărcătură.

În urma coliziunii dintre cele două vehicule, o persoană aflată în cabina autotrenului a rămas blocată în cabină, victima fiind conştientă.

La faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad, un echipaj SMURD de la Punctul de lucru Vladimirescu şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad, aflat în trafic.

Echipajul SMURD al Punctului de lucru Vladimirescu a extras victima, care era conştientă, din cabina autotrenului, după care aceasta a fost preluată de echipajul SAJ pentru a fi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii.
„Nu a fost necesară efectuarea unor manevre de descarcerare, fiind necesară doar deblocarea uşilor cabinei autotrenului. În autoturism se aflau două persoane, care au fost evaluate la faţa locului, nefiind necesară spitalizarea acestora“, a precizat ISU Arad.

Traficul rutier pe DN 7, în zona accidentului, a fost blocat pe ambele sensuri, până la degajarea părții carosabile și pentru efectuarea primelor cercetări privind împrejurările în care s-a produs coliziunea dintre cele două vehicule.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.