Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe Calea Romanilor. Beat și fără permis, la volanul unei mașini furate

Un bărbat aflat sub influența alcoolului și fără permis de conducere a furat un autoturism pe care l-a condus pe Calea Romanilor din municipiul Arad și a lovit un alt autoturism, care, în urma impactului, a ajuns pe trotuar, unde a lovit o persoană.

Conform polițiștilor, vineri, în jurul orei 18.30, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Iași, a sustras un autoturism din fața unui local de pe raza municipiului, pe care l-a condus pe Calea Romanilor.

În dreptul unui local de pe Calea Romanilor, mașina condusă de ieșean a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa în fața lui, condus de un tânăr de 24 de ani, din Arad. În urma impactului, mașină condusă de tânăr a pătruns pe trotuar, accidentând ușor un bărbat, de 32 de ani, din Arad.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul din Iași nu deține permis de conducere. În urma solicitării polițiștilor, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice“, a precizat Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Bărbatul din Iași va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism fără a deține permis de conducere, sub influența alcoolului și furt calificat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.